| riciss | Date: Otrdiena, 2009-10-27, 8:59 PM | Message # 1 |
Private
Group: Moderators
Status: 
| Nu tad tā Nez kā jums bet man tā štelle patīk. Kā jau esat iespējams pamanījuši es te kādu laiku atpakaļ esmu saslimis ar autobūvi. Mēģināšu lēnām un pamatīgi izklāstīt projekta gaitu. Dosimies atpakaļ pagātnē nu kādu 1.5 gadu atpakaļ kad sākās jaunas idejas par jaunas konkurētspējīgas mašīnas radīšanu. Bildē redzams mans pirmais uzbūvētais agregāts ar kuru salīdzinoši veiksmīgi tika startēts amatieru krosā AKA.
Jādod rorē.
|
| |
| |
| riciss | Date: Trešdiena, 2009-10-28, 10:43 PM | Message # 2 |
Private
Status: 
| Tā tad tā. viss sākās ar to ka kādā jaukā dienā ieraudziju šrotā quttro kārbu ar reduktoru. nezinot vel īsti kā man viņa noderēs tā tika iepirkta. Un tad nu sākās lielie izpētes darbi. Sākumā bij doma ka tiksim viegli cauri un apgriezīsim tikai galveno pāri bet nekā. jo tas takš ir hipodālais zobrats. Un tad bija vairākas koncepcijas. par tām turpinājumā.
Jādod rorē.
|
| |
| |
| riciss | Date: Sestdiena, 2009-10-31, 6:47 AM | Message # 3 |
Private
Status: 
| Tika izstrādātas vairākas versijas kā piedzīt priekšējos riteņus. Kā mums pašiem patika teikt, tika viskautkas sapikasots
Jādod rorē.
|
| |
| |
| riciss | Date: Sestdiena, 2009-10-31, 7:15 AM | Message # 4 |
Private
Status: 
| Secinājums viens. Jātaisa mūsu skatījumā viss sarežģītākais variants. Papildus visam šim tika iegādāts arī programmējams ECU. Tā sauktais vadības bloks. Izvēlējāmies Vemsu (laigan šajā brīdī motors vel mums nemaz nebija
Jādod rorē.
|
| |
| |
| riciss | Date: Svētdiena, 2009-11-08, 12:36 PM | Message # 5 |
Private
Status: 
| Interesantas bildes. Labām idejām. Pievēršam uzmanību potencometriem uz amartizatoriem ar kuru palīdzību tiek nolasīts amartizatora darbība brauciena laikā. http://johnny-jksracing.rajce.idnes.cz/Porici_....220.jpg
Jādod rorē.
|
| |
| |
| riciss | Date: Svētdiena, 2010-01-10, 10:17 PM | Message # 6 |
Private
Status: 
| iečekojat arī citus raidījumus un lapu www.eugovs.lv
Jādod rorē.
|
| |